2015/02/10

Valentine 2015  NEST BEER & NAKAME-Choco

2015年のバレンタインも今週末、
今の時代義理チョコは過去のものか・・・
本命、義理、そして、トモチョコ、さらに、自分御褒美チョコ!!
なんと、自分御褒美は平均予算約4000円だとか・・・

それならば、2015年そのすべてに対応出来るチョコ!
中目黒チョコ!!
そして、人気地ビールからバレンタイン限定が登場!!

まずは、常陸野ネストビールバレンタインリミテッド&中目黒チョコレートで
来る2月14日に備えますか!?

Valentine's limited edition.
HITACHINO NEST BEER




2015/01/08

Todays Recommended is Hot CAMPARI. Name is “CANPA~寒波~”

I recommend the hot cocktail 

because  It is so cold today.

Cold wave is coming to here .

Hot Campari will heal you tonight.

Have fun !!


Happy New Year 2015

Happy New Year everyone.
Hope you'll have a great year and come to OWL .
Have a wonderful smile.
In Japan
people eat the seven herb rice porridge
“nanakusagayu”on the morning of January 7th.
This came from the belief 
that by eating rice porridge with the young herbs
 in which the vitality of spring dwells would drive off evil 
and protect one from various illnesses.
I'll make this cocktail NANAKUSA.
Use the Chartreuse .
I have the image of a seven herbs of Japan and hope your health.


2014/12/12

What a wonderful world!

What a wonderful world  !!!

Dear bride and groom.

Thank you for inviting me to the wonderful world.

It was a great space of entertainment and hospitality.


Your performance was very impressed us 

and  we are sure that you and your family will  be happy.

I will present a special champagne in your happiness.

Please enjoy !!




























こちらはアンリオが送り出すプレスティージュ・キュヴェ、「アンシャンテルール」
セラーでワインの熟成を見守る職人たちに敬意を払い、
彼らを表す言葉「アンシャンテルール」をキュヴェの名前として冠しました。

アンリオ家が誇る最良のクリュからブドウを厳選。
10年以上の熟成
を経て世に出されます。
複雑味と長い余韻を持つ、崇高で威風堂々としたシャンパーニュです。

1998年は、冬から春の乾燥と豊富な日照でブドウの生育が順調に進み、
夏は猛暑でしたが、乾燥していたため、優れた質を備えました。

泡は繊細で軽やか。ヘーゼルナッツやキャラメルのような熟成香と
シトラス、ミント、スパイスやモカのような複雑味。
果実味と酸、ミネラルがいずれも高いレベルでバランスを取り、
しっかりした厚み、長い余韻を生み出しています。
 

2014/11/27

OWL 6TH ANNIVERSARY Special Bottle No.2 Hennessy Baccarat Crystal

OWL 6TH ANNIVERSARY Special Bottle No.2 Hennessy Baccarat Crystal

created for the royal family and there VIP only more than 30y ago. .



2014/11/26

OWL 6th Anniversary Special Bottle No.1 Macallan 25y Crystal decanter

Macallan 25y Crystal decanter.
This is made by Tudor Crystal's British Worcestershire Wazure.
This Macallan25y has been bottling to 1962-1965 in this decanter.
It was produced by only one of the craftsmen that Unique design of the 18th century style.and Motif of [M] was carved with a diamond by hand.
It has been distilled until this 1960s, using a malt called Golden Promise, was aged at 100% Oloroso sherry casks .
It had  taken the time and effort they have pulled thoroughly attention.
And now you have come to play a global expansion by placing the specific gravity to mass production.
This is already legendary.

























マッカラン25年クリスタルデキャンタは、
イギリスのウスターシャー州ワズレーのチューダークリスタル社によって作られ、
62年から65年までにそのデキャンタに詰められたものです。
18世紀風の独特のデザインはたった一人の職人によって生み出され、
そしてデキャンタの【M】のモチーフは手作業によってダイヤモンドで彫られたものです。
1962,63、64、65の4年間だけ作られたのは間違いありません。
この60年代(一部70年代後半)までに蒸留されたマッカランは、
ゴールデンプロミスという麦芽を用いて、100%オロロソシェリー樽にて成熟された、
とことんこだわり抜いた手間暇のかかったもので、
量産に比重を置いて世界進出を果たすようになった現在では、
既に伝説的な一品です。







2014/11/19

BEAUJOLAIS NOUVEAU 2014 

BEAUJOLAIS NOUVEAU 2014 
ボジョレー・ヌーヴォー 2014
2014年 11月 20日 木曜日
早いもので、今年もこの季節がやってきました。 
としのせも見えてきてあわただしくなりますが、恒例なんでやりますか・・・

今年も、OWLは厳選した高品質のボジョレーを御用意し、
飲み比べて頂きます。

ボジョレーといっても造り手によって味も様々、たくさんあります。
毎年今年の出来はどうのこうのって・・・
もうええっちゅ~ねん!!
いちいち過去のこと覚えてません!
なんで、その場で飲み比べて、違いを感じようじゃありませんか!
造り手の思いを感じ、今年の出来をえがこうではありませんか!!